Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Adelina Kastrati (23)

Nga ora 07:00 -16:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jom shum e dashur me femijë kam pervoj pune 3 vite,Te gjitha te interesuarat te me kontaktoni ne viber/whatcapp ne numrin +38349331193Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • Nga ora 07:00 -16:00 orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marrveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti