Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Bahtije Musliu (3)

8 orë/ditë 5 vite eksperiencë

kerkoj pun si pastruse tshtepis 5 dit tjaves ose kujtestare tfmive 046169839Detale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti