Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Armend Jonuzi

8 or orë/ditë

Kemi nevoj për një kujdestare prej moshës 19 vjeçe deri 35 vjeçe , jetojm në Thurgau zvicer , pagesa 600 fr ne muaj ,flejtja ushqimi dhe ruga prej neve , te mos pi duhanin . Tel 0041789497575. Me respekt Familja Jonuzi.

Detale Profili

  • orari: 8 or
  • Pagesa: 600 Fr Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti