Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Durrës Kërkoj kujdestare

Meri topalli

10 ore pune orë/ditë 3 vite eksperiencë

pastroj shtepine kujdesin e femijes pergatis ushqimin e femijes te kontaktoj ne numer telefoni 0682161550

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 10 ore pune
  • Pagesa: 900-1000euro Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti