Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Drenusha Zeneli Rexha

08:00 - 12:30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Pershendetje kerkojm kujdestare per femi me gjysme orari te interesuarit te lamrohen ne 044 245 760. Pagesa sipas marrveshjes.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 08:00 - 12:30
  • Pagesa: Pagesa sipas marrveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti