Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Ulkina Canolli (23)

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Nuk pi duhan , marr femijet nga shkolla , kursiDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: Me marveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Hekuros

Edukimi dhe kualifikimet

  • Tjera

/komuniteti