Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Malishevë Kërkoj kujdestare

Naime Krasniqi

Si pas orarit te punes orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kontaktoni ne Telefon 0041 76 731 74 86

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: Si pas orarit te punes
  • Pagesa: Si pas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti