Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Aleksa Cani

8 ore orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kam 3 vite qe punoj ne zvicer edhe do doja te punoja perseri sa te hapen kufij . Vendi qe jame e interesuar eshte Genev .

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: 700-800 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti