Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mirmbajtese kerkoj

8 ore ne dit orë/ditë 20 vite eksperiencë

kerkoj pun ndimse ose kujdestare e fmive

Detale Profili

  • 20 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore ne dit
  • Pagesa: 300 dite pune Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti