Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Diana V

8:00 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Me duhet nje ndihmese per shtepi ne Bregun e Diellit. Per me shume informata te lutem me kontaktoni ne numrin 049744255

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 8:00
  • Pagesa: ... Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti