Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Selvete Jashari (24)

8 orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kerkoj pune me pastru nje ose dy her ne jave kam punu edhe me heret jam me pervojDetale Profili

  • Femër
  • 10 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: Me marrveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti