Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Albert Hasi

10 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkohen 2 puntore ne svicer

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 10
  • Pagesa: 1200 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti