Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ondina Uka

10 ore orë/ditë 5 vite eksperiencë

pastrim i shtepise

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 10 ore
  • Pagesa: 250 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti