Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Bela Bela (28)

orë/ditë 1 vit eksperiencë

Me kontaktoniDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 700
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti