Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Dije Kallabaku

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare ne Prizren prej muajit Gusht

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 100 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti