Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Meli Isufi

prej 7.30 deri pa caktim orë/ditë 3 vite eksperiencë

kerkoj baby siter per femijet r mij te jet serioze dhe me pervoj pune duhet te punoj pjes pjes jo gjothmon banimin tek une

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: prej 7.30 deri pa caktim
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti