Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Vlorë Jam kujdestare

Elona Caushllari (23)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencëDetale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa: 600
 • Transporti nga ana juaj
 • E pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti