Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

A ...

08-18 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Prsh.Kerkoj të punoj si dado nga fillimi i gushtit.Kam përvojë me fëmijët dhe kërkoj të punoj në Zurich.flm

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 08-18
  • Pagesa: Me marrëveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti