Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Pranvera P

8 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per nje bebe(3 muaj).Orari 8 ore ne dite. Kujdestarja duhet te kete pervoje pune,te mos e pin duhanin

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: E negociushme Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti