Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Tina Z TinaZ

24 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj një kujdestare Urgjent pêr më shum më kontaktoni Të jet lugina Preshev Maqenoni mosha 45-50 0762675628

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 600 fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti