Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Tila Le

8 or nje dit (e hene - enjete punoj) orë/ditë 1 vit eksperiencë

kerkojm nje dado/babysitter urgjend qe gjindet ne zvicerr ose mund te udhetoj urgjend.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8 or nje dit (e hene - enjete punoj)
  • Pagesa: 550 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti