Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Selxhije Vitija

8-9 ohr orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kërkoj Babysitter në Zvicer, Zürich për dy Fëmi 2 vjeqare dhe 7 muajsh dado të ket Eksperiencë dhe të jet e dashur me Fëmi mosha e dados 35-58 preferohet dhe mos e pin Duhanin nisja me 10 Gusht dhe roga 750 franga në muaj dhe ndihm puneve shpis për interesim më kontaktoni në viber ose wazap 0041762166523

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8-9 ohr
  • Pagesa: 750 frangae Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti