Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lume Lume (24)

8 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkojm pune si kujdestare apo per perkujdesjen e femijeve jemi dy vajza punojm se bashku me te njejten pag , jemi studente te fakultetit te edukimit ne vitin e 3 , kemi pervoj 2 vjeqare jemi shume te dashura me femijet dhe ndihmojm edhe ne disa nga punet e shtepis . Te interesuarit te kontaktojn ne numrin 049-636-265Detale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 200
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti