Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Jam kujdestare

Edona Limani (23)

8 orë/ditë

Jam shume e dashur me femijet kam pervoje kam shum nevoj per pune mund te beje edhe ndonje pune shtepise.Detale Profili

  • Femër
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 200
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti