Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Uendi Shahinlli (25)

6 orë/ditëDetale Profili

  • Femër
  • 6 orë / ditë
  • Pagesa: 600
  • Transporti nga ana ime
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti