Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Milena Shehu (31)

10 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam nje vajz 28 vjece me pervoje pune jam e dashur e sjelllshme dhe serioze ?+49 163 0435974? me shkruani ne whatsapDetale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • 10 orë / ditë
 • Pagesa: 700
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë

/komuniteti