Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Durrës Jam kujdestare

E K (24)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj te punoj pastruese ne ambjentin e shtepise ose ne restorant. Teper Serioze dhe korrekte ne pune , nese keni interes me kontaktoni, ju faleminderitDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 800
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti