Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ahdyl Zumeri

6 orë/ditë

kerkoj puntore shpije rroga 1200 Euro what's ap 0041788410200

Detale Profili

  • orari: 6
  • Pagesa: 1200 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti