Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Blerta Hoxha

8-16 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Duhet te kete pervoje te punes,shume e pergjegjshme dhe serioze

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-16
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti