Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Lipjan Jam kujdestare

Arlinda Rexhepi (24)

6 deri 7 ore ne dite orë/ditë 2 vite eksperiencë

Une jam e interesuar, une kam punuar edhe me pare me femije me dy femije, per njerin jam kujdes 2 vite dhe per tjetrin 7 muaj.Po ashtu jam edhe studente per perkujdesje te femijeve kam perfunduar viti e dyte tani.Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 6 deri 7 ore ne dite orë / ditë
 • Pagesa: Rroga sipas marreveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti

/komuniteti