Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Arijeta B (6)

6-7 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Gjithqka qe i nevoitet femijes eshte dashuria dhe kujdesi,gjera te cilat mund te ja ofroj pa probelmDetale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 6-7 orë / ditë
 • Pagesa: 350
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti

/komuniteti