Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Vlora Fejzullahu

8 ore orë/ditë

Kerkoj kundestare per femije cmimi me.marrveshje Nr. 045692608 prishtine mati 1

Detale Profili

  • orari: 8 ore
  • Pagesa: 100 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti