Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Faton Taraj

8-10 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje Dado per 2 Femij 0041789199053

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8-10
  • Pagesa: 600 fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti