Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Valbona Selmani

6 or ne dit orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femijet e mi ne zvizer ju lutem le te jet me pasaport te Serbis

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 6 or ne dit
  • Pagesa: Si pas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti