Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Durrës Jam kujdestare

Stelina Bushi (23)

marreveshje orë/ditë 1 vit eksperiencë

jemi dy vajza mosha 20vjece kerkojm pune per perkujdesjen e femijeve dhe pastrimDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • marreveshje orë / ditë
  • Pagesa: marrveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti