Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Ferizaj Kërkoj kujdestare

Dona K.

8-18.00 orë/ditë

Pershendetje, jemi duke kerku nje dado per djalin tim 4 vjeqar. Ne jetojm ne Zvicerr (Zürich) Kushtet: • rroga CHF 500.- • orari prej ores 8.00 - 18.00 • free weekend (fundjava e lir) Detyrat: • perkujdesje e djalit • mirmbajtja e baneses • nuk lejohet duhani Numri kontaktus: +41 79 708 66 11 apo ne E-Mail liridona.kuka@outlook.com

Detale Profili

  • orari: 8-18.00
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti