Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Rina G. .

. orë/ditë

URGJENT ME DUHET NJE KUJDESTARE PER DJALIN! JU LUTEM VETEM FEMRA SERIOZE DHE QE GJENDEN PER MOMENTIN NE ZVICERR APO GJERMANI! +41 79 850 04 47

Detale Profili

  • orari: .
  • Pagesa: . Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti