Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Dafina Berisha

8 -15:30 orë/ditë

Detale Profili

  • orari: 8 -15:30
  • Pagesa: Me marrveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti