Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Linda Shala

24 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per tre femijet e mijë ne Zvicerr tel 0763450159

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: Fr. Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti