Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Margarita Tomorri

8 ore orë/ditë 3 vite eksperiencë

Përshëndetje,jemi të interesuar për një kujdestare,(preferohet të ketë studiuar fizioterapi ose inferemieri) per një vajzë 6 vjec e gjysmë,në Zurich.Duhet të dijë një nga gjuhët:italisht,gjermanisht,anglisht,frengjisht.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: 700CHF Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti