Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

Musa sinani

00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 00
  • Pagesa: 600fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti