Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Tina Z Tina Z

24 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kêrkoj kujdestare nga rethina e Presheves ju lutem vetem ata qe ekan serioz per më gjindemi në St.Gallen për shum më kontaktoni 0762675628

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 600 fr Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti