Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Dona Dona

24 orë/ditë 4 vite eksperiencë

kerkoj pune ne germany ose itali

Detale Profili

  • 4 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: biem dakord Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti