Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Jam kujdestare

Mela Gj (24)

5-8 orë/ditëDetale Profili

  • Femër
  • 5-8 orë / ditë
  • Pagesa: 200-300
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti