Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

... ... (2)

15 orë/ditë 8 vite eksperiencë

Uroj te jeni shendosh e mire. Jam Linda, e interesuar per punesim si dado nga muaji Nentor. Ndodhem ne Zvicer. Jam praktikante e fese islame, me mbules. Mund te kujdesem deri ne 3 femije pa problem mosha. Nuk preferoj ne banesa me kafshe shtepiake. +355676880653Detale Profili

 • Femër
 • 8 vite eksperiencë
 • 15 orë / ditë
 • Pagesa: me marreveshje
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti