Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Manuela Mema (24)

orë/ditë 1 vit eksperiencëDetale Profili

 • Femër
 • 1 vit eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marreveshjes
 • Transporti nga ana ime
 • E pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti