Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Jam kujdestare

Ortis Banda GROUP (49)

orë/ditë 2 vite eksperiencë

agjemci punesimi ka nje babysitter ne Gjilan, kush familje eshte e interesuar, na kontaktoni



Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti