Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Bashkim Salai

10 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Te jet e sjellshme

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 10
  • Pagesa: Sipas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti