Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Jam kujdestare

Rinea Krasniqi (50)

Varet nga marveshja orë/ditë 1 vit eksperiencë

Do ishte mir nese me kontaktoni Se kam nevoj per pun ju faliminderitDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • Varet nga marveshja orë / ditë
  • Pagesa: 600euro
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti