Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

A M

8-10 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pershendetje, kekrojme nje kujdestare, gjegjesisht ndihmese per mirembajtjen e shtepise ne Gjermani, me mundesi per fillim te menjehershem te punes. Perparesi ka dikush qe ndodhet ne Gjermani ose Zvicer. Detajet i bisedojme kur te kontaktojme.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8-10 ore
  • Pagesa: sipas marreveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti